پنهنجي مسافريءَ لاءِ ڀلڪار آهي ۽ اوھانکي خالص ڪري ملو

Q345B čtvereční ocelová trubka vrásky způsobit znalosti

Maqola muallifi:administrators chiqish vaqti:2021/08/10 14:26:41 O'qish:237
1. J345B čtvereční ocelová trubka má dostatečnou prověrku a vnitřní těsnost a uvolněnost plánu výklopky se nezdá být vhodná.

  2, příliš mnoho oleje v autě nebo nadměrné často kartáčování a ústní vody, nebo špatné kartáčování a ústní vody je součástí Q345B čtvereční ocelové trubky.

  3, je to surovina z prázdné sondy Q345B, která je příliš měkká a nízká kompresní síla v jednom pulsu.Šestnáctá bezešvá čtvercová trubka má velmi malé specifikace.Hlavním rysem přesné bezešvé ocelové trubky je surový materiál HID.

  4, hrubá a přesná poloha není stabilní, což způsobuje, že část surovin jsou skryté, a okluzální povrch zubů není dobré, což vede k nerovnoměrné krmení materiálů na nohou.

   5 nevhodná orientace na razítkování.

  Pomocí čtvereční ocelové trubky Q345B k odstranění vrásek: 1. Zkontrolujte situaci vrásek, i když je vráska způsobena v části, periferie je jasně nižší než

  Analýza příčin lomení trubek z čtvereční oceli Q345B a preventivních opatření

   Q345B čtvereční ocelová trubka vrásky, co se děje:

  1, čtvereční ocelová trubka Q345B má dostatečné mezery a zdá se, že vnitřní těsnost a uvolněnost plánu výklopky na válcích není vhodná.

  2, příliš mnoho automobilového oleje nebo příliš časté kartáčování zubů a ústní frekvence, 16mn hladké čtvereční trubice nebo špatné kartáčování zubů a ústní prádlo je Q345B čtvereční ocelová trubka část.

  3, je to surovina z prázdné sondy Q345B, která je příliš měkká a nízká kompresní síla v jednom pulsu.Prázdná velikost je velmi malá a surovina je HID.

  4, hrubá a přesná poloha není stabilní, což způsobuje, že část surovin jsou skryté, a okluzální povrch zubů není dobré, což vede k nerovnoměrné krmení materiálů na nohou.5 Orientace razítkovací zeminy, která není vhodná.

  Manipulujte nástěnku Q345B čtverečních ocelových trubek

Mualliflik huquqiga oid ogohlantirish:حلال اسڪوائرٽ tube manufacturerTaqdim etilganQ345B čtvereční ocelová trubka vrásky způsobit znalostiU Internetdan keladi va faqat namoyish qilish uchun ishlatiladi va bunday ma'lumotlarning to'g'riligi, asosliligi, dolzarbligi yoki to'liqligiga kafolat bermaydi. Ba'zi rasmlar va matnlarning mualliflik huquqi hanuzgacha asl muallifga tegishli. Agar siz o'zingizning huquqlaringizni buzsangiz, iltimos, biz bilan bog'laning va biz uni imkon qadar tezroq 24 soat ichida o'chirib tashlaymiz, biz faqatgina bepul xizmatlarni taqdim etamizQ345B čtvereční ocelová trubka vrásky způsobit znalostiBundan tashqari, ushbu veb-saytning qarashlari yoki fikrlari ko'rsatilmagan va mos yozuvlar qiymati yo'q. Rahmat.

Biz bilan bog'lanish

mahsulot toifasi